„UN HOROSCOP EXCEPŢIONAL” – Răspuns

Ca răspuns la TESTUL DE ASTROLOGIE publicat în primul număr al revistei YOGA SPONTANĂ, am primit o serie de scrisori de la cititori.

Din cauza spațiului limitat, vom publica, în cele ce urmează – ca și în numărul următor – extrase sau idei din cele mai importante.

Tot în proxima apariție a revistei noastre vom dezvălui identitatea personalității de excepție al cărei horoscop a fost alcătuit de cititori în cadrul testului menționat.

Domnul IONEL PETROȘANU din București, str. Compozitorilor, ne-a remis o interesantă analiză astro-caracterologică, în care a calculat timpul sideral pentru ziua nașterii, luând în considerație decalajul orar.

Ținând cont de pozițiile și aspectele planetare de pe cerul natal domnia-sa semnalează următoarele:

„Nativa are daruri spirituale, calități sufletești remarcabile și o forță interioară invincibilă, care îi vor permite să-și atingă scopurile propuse, cu orice preț și în ciuda tuturor obstacolelor. În plus, circumstanțele providențiale o vor proteja în tot cursul vieții și astfel va putea deveni un geniu universal și o celebritate.

Va fi sociabilă, bună și perseverentă, ceea ce-i va atrage toate fericirile vieții: sănătate, avere, prieteni, familie, case, proprietăți, longevitate; va avea în plus și facultatea de a se bucura din plin de aceste daruri fiind generoasă, caritabilă și ospitalieră, partizană a plăcerilor sănătoase, a artelor (mai ales a muzicii) și a orice înfrumusețează viața.

Maniera sa sănătoasă de a vedea lucrurile, lipsită de agresivitate inutilă, va reuni totdeauna multă lume în jurul său. Conduita sa va fi fără urmă de egoism și va avea talentul de a alina suferințele altora, precum și de a le domoli pasiunile, sufletul său întristându-se la cele mai mici neplăceri și suferind la cea mai mică dificultate.

Fiind complicată, natură dublă și complexă, într-o neîncetată transformare, schimbare și dezvoltare, nativa va avea o mare putere de atracție și de influență, dispoziție la supranatural, frecvente puteri neobișnuite, profesii ciudate, o viață misterioasă, momente critice importante – uneori fiind la răscruce de drumuri – dar, în general, va avea condiții de viață ușoare. Totdeauna plină de secrete și mistere, va iubi singurătatea și, uneori, un fel de viață dublă.

Poate fi o prietenă credincioasă și sinceră, onestă și loială, în alte împrejurări fiind o persoană distantă, laconică, cu care e greu de legat o prietenie. Având o mare încredere în sine și o voință de neînfrânt, un spirit inventiv, plin de resurse și entuziast, ambiție și energie, va fi foarte consecventă și conservatoare, dornică de libertate, de independență, de luptă, uneori chiar aspră, opunându-se oricărei schimbări pe care ar dori să i-o impună cineva, lucrând totdeauna numai conform obiceiurilor sale bine stabilite.

E dotată cu o minte ageră și alertă, o intuiție remarcabilă (va ghici ușor gândurile altora), o mare putere de concentrare și de sugestie, care vor favoriza o mare dezvoltare și o deosebită energie spirituală. Va avea idei înaintate, un spirit original și independent, un geniu inventiv și va nutri proiecte capabile să transforme lumea, concepte greu de înțeles de către persoanele cu o inteligență obișnuită.

Va fi un pionier al epocii spirituale care va urma. Va fi atrasă de artă și mai ales de cercetări spirituale, psihice, având gust și aptitudini pentru științele caracterologice, înclinații spre filosofie, studii de metafizică, biologie, știința eredității și medicină neconvențională, precum și tehnici corespunzătoare.

Se mai semnalează de asemenea tendințe și aptitudini pentru chimie, medicină clasică, chirurgie. Va face studii severe în care va comunica greu cu familia, rudele și vecinii.

Va stăpâni arta de a se înconjura de ființele care vor manifesta multă afinitate cu dânsa și care o vor înțelege ușor, dintr-un gest sau dintr-o privire, va manifesta o politețe foarte protocolară și va practica un respect foarte strict al etichetei.

Va avea de ales între două căi: cea ușoară a plăcerilor și cea mai anevoioasă a muncii grele. Alegând-o pe prima nu va face decât ceva foarte banal. A doua îi va hărăzi șansa unei realizări extraordinare. Va putea deveni mare avocată, legiuitoare sau savantă remarcabilă, medic celebru, yoghină, exploratoare sau o excelentă profesoară, dovedind un mare talent și o manieră convingătoare de a prezenta lucrurile.

Va obține succese în educație, scrieri și mai ales în artele supranaturale, unde va face mari progrese datorită unei capacități înnăscute deosebite, asocierii cu prieteni aflați în poziții oficiale, care vor favoriza asemenea studii și de a căror influență va beneficia în mod generos. Aceștia vor contribui la succesul dânsei, ajutând-o să-și realizeze speranțele, dorințele, aspirațiile.

Trigonul Venus-Saturn de pe cerul său natal indică succes în toate domeniile vieții, dar el va veni cam pe la mijlocul ei. Se va bucura de stima și aprecierea publicului însă activitățile sale, în general neîntrerupte, vor alterna din când în când cu perioade de decepții diverse. Va deveni o ascetă către sfârșitul vieții.

Dependența materială din copilărie și din adolescență se va prelungi. Va beneficia, timp îndelungat de avantajele financiare procurate de anturajul familial. Datorită șansei va putea avea câștiguri bruște și neașteptate. Se prevăd posibilități de câștig prin navigație și apă (în toate domeniile unde apa joacă un rol principal). Nativa nu va fi niciodată lipsită de resurse, chiar în momentele cele mai dificile, fiind suficient de prevăzătoare.

Istoria familiei de origine va implica unele evenimente tragice, printre care și decese premature ale unor membri. Căsătoria a avut loc între 18 și 20 de ani. Poate exista oarecare diferență de vârstă sau poziție socială față de soț; în general soțul va fi o persoană superioară (Venus fiind în trigon cu Saturn). Se prevede o familie mare și mijloace suficiente pentru a îngriji de nevoile sale, precum și probleme cu copiii. Dragostea nativei va fi rareori focalizată pe o singură persoană.

Nativa va avea o foarte mare forță fizică, o constituție robustă, o natură fecundă și numeroși copii. Sextilul Marte-Pluton, de pe cerul său natal e comun marilor recordmani, care nu se mulțumesc cu rezultatele obținute și sunt dispuși să-și depășească propriile realizări precum și pe cele ale altora, atât pe plan fizic cât și pe plan spiritual.

Nativa va suporta mari surmenaje fizice nemenajându-și forțele. Va avea de făcut față agresiunilor lumii exterioare și mai ales agresiunilor sonore.” (de natură vibratorie, nota redacției)

Similar Posts