Istoria

Arhiva evenimentelor Sahaj petrecute pe teritoriul României, consemnate începând cu anul 1999.

Shri Mataji în România

Cuvântul Ramana, în sanscrită, înseamnă « cei care se bucură de viața spirituală ». Dacă numele de România vine de la acest cuvânt, pot vedea limpede cum voi vă bucurați de viața spirituală.

Se pare că România este un loc special, în care există atât de mulți căutători ai Adevărului. Și ei sunt foarte profunzi și sinceri în căutarea lor. Nu știu, dar oamenii din România sunt realmente deosebit de sensibili față de spiritualitate.

ARHIVA

Evenimentele publice din România

Sunt împărțite în mai multe categorii, fiecare cu subcategoriile sale.

Participări la târguri și expoziții

DETALII

Conferințe și programe publice

DETALII

Concerte cu muzică clasică indiană

DETALII

Conferințe pe teme medicale

DETALII

REVISTA

Yoga Spontană

În revista noastră veți afla lucruri surprinzătoare care vă vor modifica mentalitatea și vor deschide o cale spre imensul orizont al adevăratei spiritualități.

Revista Yoga Spontană

Cu acest prim număr al revistei YOGA SPONTANĂ dorim să inaugurăm o FORMĂ NOUĂ de comunicație și de informare în domeniul CULTURII ŞI SPIRITUALITĂŢII UNIVERSALE. Acest vast patrimoniu al umanității este un bun al tuturor și nu este rezervat doar erudiților și savanților. Sperăm că prin intermediul revistei noastre el să devină accesibil maselor largi de cititori.

Meditezi deja?

Abonează-te!

DACĂ DOREȘTI SĂ FII LA CURENT CU PROGRAMELE DE SAHAJA YOGA DIN PREZENT, TE POȚI ABONA AICI. RESPECTĂM G.D.P.R., ȘI NU FACEM SPAMMING.