Coperta cărții "Era Metamodernă" de Shri Mataji Nirmala Devi

„Era Metamodernă” de Shri Mataji Nirmala Devi

Ediția în limba română a cărții ”Era Metamodernă” scrisă de Shri Mataji Nirmala Devi, fondatoarea Sahaja Yoga, este acum disponibilă în format electronic de la Editura Virtuală și elefant.ro, iar in format clasic (hârtie) de la domo.ro.

 Cartea Era Metamodernă aduce o nouă perspectivă asupra problemelor actuale ale lumii, vorbind despre o percepție subtilă, dincolo de cea uzitată de către noi, oamenii moderni, prin propunerea de soluții noi, inedite, la probleme actuale atât de ordin economic și politic cât și spiritual.

 Autoarea, doamna Shri Mataji Nirmala Devi, apreciată drept „Mesager al păcii” de către Ayatolahul Mehdi Rouhani al comunității musulmane șiite din Europa și drept „Avatar al timpurilor moderne” de către Claes Nobel (nepot al lui Alfred Nobel și președinte al United Earth), propune o cale spre edificarea unei societăți echilibrate și armonioase, în care transformarea și pacea se realizează mai întâi în interiorul fiecărui individ.

 Cartea Era Metamodernă este la o a doua ediție în limba română, în anul 1999 fiind lansată prima ediție, urmată de o a doua în anul 2016. Este tradusă în 15 limbi străine și citită în peste 150 de țări.

 Claes Nobel vorbind despre Shri Mataji Nirmala Devi:

Descoperirea lui Shri Mataji aduce o reală speranță umanității.

Claes Nobel
Coperta cărții "Era Metamodernă" de Shri Mataji Nirmala Devi

Similar Posts