Coperta cărții lui Shri Mataji Nirmala Devi, ”Sahaja Yoga - O descoperire fără precedent”

Shri Mataji Nirmala Devi, „Sahaja Yoga – O descoperire fără precedent”

Editura WND propune cititorilor un text sinteză fundamental scris în 1979 de Shri Mataji Nirmala Devi: „Sahaja Yoga – O descoperire fără precedent”.

 Textul dezvăluie geneza, structura și funcționarea sistemului energetic subtil din ființa umană, precum și mecanismul activării spontane a energiei Kundalini, prin metoda Sahaja Yoga.

 El pune în lumină limitele și pericolele anumitor tehnici și practici spirituale, expune mecanismul obținerii puterilor oculte prin controlul entităților moarte, fără nicio legătură cu evoluția spirituală și împotriva ei, și se constituie într-un veritabil avertisment împotriva falșilor maeștri/învățători și a tehnicilor acestora de înrobire a discipolilor și de distrugere a instrumentului interior al evoluției.

 Nu în ultimul rând, lucrarea ne vorbește despre zorii unei epoci a evoluției spirituale colective a Umanității, era ce va aduce împlinirea profețiilor tuturor religiilor și tradițiilor despre saltul într-o conștiință superioară a cunoașterii sinelui și a universului.

WND, București 2009
ISBN 973-85862-1-6

Coperta cărții lui Shri Mataji Nirmala Devi, ”Sahaja Yoga - O descoperire fără precedent”

Similar Posts