Coperta cărții Shri Mataji Nirmala Devi, "Journey Within: The final steps to Self Realization"

Shri Mataji Nirmala Devi, „Journey Within: The final steps to Self Realization”

„Călătorie interioară : Pașii ultimi către Realizarea Sinelui” este povestea evoluției noastre spirituale, atât la nivel individual, cât și colectiv. În mod egal învățătură și inspirație, cartea descrie modul în care am ajuns unde suntem astăzi, precum și următorii pași esențiali pe care îi avem de făcut.

Shri Mataji Nirmala Devi a ținut mai mult de 3000 de discursuri publice înregistrate, în întreaga lume. Fie că a fost vorba de o școală de țară, de o conferință medicală, de o întrunire a unor funcționari ONU sau de o sală comunală, mesajul său central a fost același: introspecție, evoluție, pace interioară și – cel mai important dintre toate -, realizarea/cunoașterea sinelui nostru real.

Cu umor și dragoste, ea deopotrivă a îndrumat și a ascultat.

De la primele cuvinte ale cărții –

Tatăl meu a simțit că voi face un lucru foarte important în această viață.

Shri Mataji Nirmala Devi

– putem intui traiectoria acestei povestiri. Și vom ști de asemenea că avem în propriul destin aceeași măreție. Prin această carte Shri Mataji ne amintește de călătoria pe care o facem cu toții. Direcția acestei călătorii este întotdeauna aceeași: este o călătorie interioară.

”Journey Within” este o introducere în Sahaja Yoga pentru cei care caută adevărul și o prezentare a lui Shri Mataji pentru cei care nu au întâlnit-o niciodată.

Editată de Richard Payment (Divine Cool Breeze, Canada) și apărută în septembrie 2012, cartea reunește cuvintele lui Shri Mataji din mai mult de 50 de surse, dintr-o perioadă de peste 30 de ani (1975-2003).

Lucrarea, în limba engleză, poate fi comandată în ediție broșată sau Kindle la adresa http://www.metamodernera.com/journey

Vă reproducem aici Prefața cărții:

Există, în aceste timpuri moderne, mulți căutători ai adevărului. Ei reprezintă o categorie aparte de oameni. Poate că nu suntem conștienți de faptul că în fiecare țară se nasc mulți oameni cu această căutare. Ei sunt o categorie specială, care privește dincolo de ceea ce se poate percepe cu ajutorul simțurilor. 

Adevărul este aflat cu ajutorul organelor noastre de simț. De exemplu, dacă vedem un lucru alb, îl numim alb. Dacă îl simțim a fi rece, îl numim rece. Dacă este fierbinte, îl numim fierbinte. Aceasta înseamnă că tot ceea ce noi percepem cu ajutorul organelor noastre de simț și tot ceea ce ne este comunicat de către sistemul nostru nervos central, noi acceptăm ca fiind adevăr. Ar trebui să acceptăm numai ceea ce simțim că este adevărat și nu ceva ce ne este spus, ceva ce am citit în cărți sau ceva proiectat de către mintea noastră.

Nu este vorba despre o negare a scripturilor.
Nu este vorba despre o negare a cunoașterii noastre de până acum, ci în primul rând despre a porni de la zero, cum se spune, cu tabla curată.
Haideți să descoperim prin această carte ce este adevărul – adevărul propriei voastre experiențe.

Shri Mataji Nirmala Devi
Coperta cărții Shri Mataji Nirmala Devi, "Journey Within: The final steps to Self Realization"

Similar Posts