Coperta cărții „Alicia and The Little Star”

„Alicia and The Little Star”

În așteptarea Crăciunului, vă semnalăm o carte minunată: „Alicia And The Little Star” – despre micuța stea din interiorul fiecăruia, spiritul, și despre nemaipomenita aventură care conduce la descoperirea ei.

Motto:

“The Soul that rises with us
Our life’s Star
Hath had elsewhere its setting
And cometh from afar.”

William Wordsworth

”Alicia și micuța stea” este o poveste despre o fetiță care descoperă spiritul din interiorul propriei ființe și scopul vieții.

Autorii sunt Dragoș Ionel și Richard Payment, Canada, iar grafica este semnată de Arunima Ahuja.

Fiecare nouă viață pe Pământ este pentru a învăța și a crește; Alicia descoperă că drumul său, de această dată, înseamnă a ajunge la alții și a deveni „conectată”.

Este o poveste de iubire despre realizarea Sinelui adevărat. Este o carte pentru copii, părinți și bunici, deopotrivă.

„Nu suntem născuți într-un vid, ci într-un context. Numim aceasta ”soartă”; spunem că avem un destin sau o stea. Pentru a înțelege semnificația vieților noastre, vrăjitori și astrologi de altădată au zăbovit îndelung sub bolta scânteietoare a cerului, încercând să descifreze stelele.

Cine ar îndrăzni să le spună copiilor despre lucruri atât de complicate precum sensul vieții sau destin? Dragoș și Richard oferă un răspuns într-un limbaj cuceritor prin simplitate, care, uneori, ne amintește de ”Micul prinț” al lui Antoine de Saint Exupery.

Această carte, foarte concisă, scrisă într-un limbaj direct, ne propune o locație diferită pentru steaua unică ce dă sens vieților noastre. Adulții care se vor bucura să o citească, nu își vor da seama când vor intra într-o poveste care aduce în discuție lucruri pe care înțelepții și filosofii s-au luptat să le înțeleagă, de tot atâta timp de cât stelele strălucesc.

Și, pentru că această carte este scrisă pentru copii, cu o discretă chemare către adulții încă dispuși să-și pună întrebări și să hoinărească pe tărâmul copilăriei, ultimele două rânduri din carte sunt cele mai importante.”

Gregoire de Kalbermatten

Citiți alte câteva recenzii.

Cartea poate fi cumpărată de pe websitul dedicat ei ; vă puteți împrieteni cu Alicia și pe Facebook și vă puteți bucura urmărind clipul de prezentare.

Coperta cărții „Alicia and The Little Star”

Similar Posts