Coperta cărții Gregoire de Kalbermatten, „The Third Advent”

Gregoire de Kalbermatten, „The Third Advent”

”The Third Advent” de Gregoire de Kalbermatten, ediția broșată, este acum disponibilă pe Amazon.co.uk. Cartea, publicată de prestigioasa Penguin Books în India și Australia, și în Italia de Edizioni Mediterranee, este disponibilă și ca aplicație pentru iPhone.

Despre carte:

”The Third Advent” de Gregoire de Kalbermatten i-a fost oferită lui Shri Mataji cu prilejul celei de-a 80-a aniversari, la New Delhi, în martie 2003, de către Alan Wherry, editor al Daisyamerica LLC.

”The Third Advent” confirmă profețiile misticului italian al secolului al 12-lea, Giacomo Di Fiore, care a avut viziunea a trei vârste mari în istoria religiei: Epoca Tatălui, presupusă a corespunde ca perioadă cu epoca Domnului Krishna și până la nașterea Domnului Iisus Christos, Epoca Fiului, de la venirea lui Iisus până în timpul prezent, și Epoca Mamei, adică „The Third Advent/A treia Venire”, cea a Mamei Divine.

”The Third Advent” este o istorie a ultimilor 6000 de ani, în care autorul arată de ce marile religii, filosofii și sisteme economice ale lumii au eșuat deopotrivă în a aduce emanciparea ființelor umane.

Mai mult, cartea încearcă să demonstreze că doar prin transformare individuală umanitatea poate face modificările necesare pentru a se salva pe sine și, mai departe, pentru a salva pământul. ”The Third Advent” prezintă un mesaj de mare speranță, acela că, prin descoperirea unică a Realizării Sinelui în masă, prin Sahaja Yoga, la nivel individual, corporativ și colectiv, țelurile propuse de marile religii, cu alte cuvinte emanciparea întregii rase umane, pot fi atinse.

Coperta cărții Gregoire de Kalbermatten, „The Third Advent”

Similar Posts